«Продукти харчування майбутнього»
12 березня 2019 року на базі ХТЕК КНТЕУ відбулося чергове засідання Хмельницького осередку Українського товариства товарознавців і технологів на тему «Продукти харчування майбутнього».
Учасники засідання обговорювали, що глобальне потепління та перенаселення – це дві проблеми людства найближчого майбутнього. Що стане популярним через років 50-100 поки передбачити складно, але деякі прогнози вже можна зробити. Можливо, замість їжі ми будемо пити якусь поживну суміш або клеїти пластир – хто знає?!
«Штучне мясо», «Їжа, роздрукована на 3D-принтері», «Дихальна їжа», «Незвичайні морепродукти», «Генно-модифіковане зерно», «Харчовий пластир. Жувальна гумка на сніданок, обід та вечерю» - такі питання були досліджені викладачами ХТЕККНТЕУ. На засіданні вирішувались також питання щодо сучасних аспектів розвитку теорії та досліджень з товарознавства та технології харчування, прогресу у виробництві незвичайної харчової продукції.
Засідання пройшло в творчій, діловій атмосфері. Учасники Хмельницького осередку УТТТ отримали Сертифікати.