«Нехай філіжанка кави зігріє твій день»

     Я Вас запрошую на каву, На спогад дня, що відшумів. Ми з Вами сядемо за столик, Нальєм напою, що пашить І поведем розмову, Як в цьому світі гарно жить. Я Вам відкрию таємницю, Як закохатись навіки І де знайти свою жар-птицю, Яку віщують Вам зірки. Тож крізь усі буденні справи, Що Вас тривожать й нам болять, Я Вас запрошую на каву, Щоб всі тривоги розігнать.

     Із цих прекрасних слів розпочалось «ароматне дійство» - вж друге засідання Клубу кави, яке проходило під гаслом: «Нехай філіжанка кави зігріє твій день». Виховний захід професійного спрямування відбувся 05 березня 2019 р. у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ в рамках декади циклової комісії торгівлі та маркетингу під керівництвом завідувача «Клубу кави» Максимович Маргарити Петрівни, яке було проведене разом із групою І курсу ТКД -141.

     Відвідувачі засідання Клубу дізнались багато цікавого про каву, її види, сорти, особливості вирощування та збирання, технологію виробництва та заварювання, мистецтво споживання.

IMG1907

     На захід було запрошено фахівця кавової справи – бариста, Максимовича Богдана Валерійовича, який продемонстрував правила та способи заварювання та подання різних видів кави.

IMG1898

     В рамках заходу відбулась дегустація кави із млинцями, як символу Масляної, які смакували із поезією, мистецтвом, піснями, творчістю.

     Смачного!