BestCookFest-Podillia
28 лютого 2018 року наші студенти взяли участь у фестивалі ресторанних технологій BestCookFest-Podillia, який організували Український кулінарний союз (УКС) та Слобожанська гільдія кулінарів (УКС).
Серед конкурсантів були гості з різних куточків України, а також Білорусії, Туреччини, Молдови, Монголії. Вони змагалися в таких номінаціях: ресторанний сервіс, приготування страв (закуски, супи, овочеві страви, страви з риби, морепродуктів і м’яса), арт-клас (цукрові квіти, художня робота з тіста, карвінг).
Поважні судді оцінювали конкурсні роботи за критеріями, рекомендованими Всесвітньою асоціацією спільнот шеф-кухарів (WACS).
Студенти нашого коледжу були нагороджені бронзовими медалями:
в номінації «Закуски» - Форня Деннис (група ТХ-117),
в номінації «Супи» - Турта Богдан (група ТХ-120),
в номінації «Овочеві страва» - Данчишин Ігор (група ТХ-115).
В командних змаганнях в номінації «Страви з казана» в якому взяли участь сім навчальних закладів команда ХТЕК КНТЕУ виборола друге місце за приготування юшки рибної по-хмельницькому. Вітаємо!