BestCookFest-Podillia

     28 лютого 2018 року  наші студенти взяли участь у  фестивалі ресторанних технологій BestCookFest-Podillia, який організували Український кулінарний союз (УКС) та Слобожанська гільдія кулінарів (УКС).

IMG6341

     Серед конкурсантів  були гості з різних куточків України, а також Білорусії,  Туреччини, Молдови, Монголії. Вони змагалися в таких номінаціях: ресторанний сервіс, приготування страв (закуски, супи, овочеві страви, страви з риби, морепродуктів і м’яса), арт-клас (цукрові квіти, художня робота з тіста, карвінг).

     Поважні судді оцінювали  конкурсні роботи  за критеріями, рекомендованими Всесвітньою асоціацією спільнот шеф-кухарів (WACS).

     Студенти нашого коледжу були нагороджені   бронзовими медалями:

в номінації «Закуски» - Форня Деннис (група ТХ-117),

в номінації «Супи» - Турта Богдан (група ТХ-120),

в номінації «Овочеві страва» - Данчишин Ігор (група ТХ-115).

IMG6430

      В командних  змаганнях в номінації  «Страви з казана» в якому взяли участь сім навчальних закладів команда ХТЕК КНТЕУ виборола друге місце за приготування юшки рибної по-хмельницькому. Вітаємо!

IMG6302

IMG6361