«Гарний кухар вартий лікаря»

«Гарний кухар вартий лікаря»

 

     Практика здобувачів вищої освіти зі спеціальності: 181 Харчові технології є невід’ємною складовою підготовки молодших спеціалістів. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок та умінь за відповідною спеціальністю.

     Ось і минув перший важливий етап, студенти груп ТХ-115 та ТХ-116 склали залікову роботу з навчальної практики. Варто відмітити, що здобувачі вищої освіти показали на високому рівні свої професійні вміння, досконало оформляли страви та підбирали сучасний оригінальний посуд подачі.

     Завідувач навчально-виробничої практики Світлана Василівна Гуменюк та майстер виробничого навчання Ольга Володимирівна Янюк, відмітили кращих студентів, які показали під час приготування страв всі тонкощі кулінарного мистецтва та фахові професійні компетенції.

ТХ-115

  1. Гальміз Катерина Олександрівна
  2. Дзябенко Валерія Вячеславівна
  3. Ручко Анатолій Володимирович
  4. Батер Заряна Юріївна

ТХ-116

  1. Вандоляк Павло Аркадійович
  2. Назарчук Марта Олегівна
  3. Паршенко Віта Вікторівна
  4. Бобочка Анна Василівна

viber image