«Гарний кухар вартий лікаря»
«Гарний кухар вартий лікаря»
Практика здобувачів вищої освіти зі спеціальності: 181 Харчові технології є невід’ємною складовою підготовки молодших спеціалістів. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок та умінь за відповідною спеціальністю.
Ось і минув перший важливий етап, студенти груп ТХ-115 та ТХ-116 склали залікову роботу з навчальної практики. Варто відмітити, що здобувачі вищої освіти показали на високому рівні свої професійні вміння, досконало оформляли страви та підбирали сучасний оригінальний посуд подачі.
Завідувач навчально-виробничої практики Світлана Василівна Гуменюк та майстер виробничого навчання Ольга Володимирівна Янюк, відмітили кращих студентів, які показали під час приготування страв всі тонкощі кулінарного мистецтва та фахові професійні компетенції.
ТХ-115
- Гальміз Катерина Олександрівна
- Дзябенко Валерія Вячеславівна
- Ручко Анатолій Володимирович
- Батер Заряна Юріївна
ТХ-116
- Вандоляк Павло Аркадійович
- Назарчук Марта Олегівна
- Паршенко Віта Вікторівна
- Бобочка Анна Василівна