Випуск технологи 25 січня 2019 року

     25 січня 2019 року у Хмельницькому торговельно-економічному  коледжі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся традиційний випуск студентів — молодших спеціалістів зі спеціальностей: 5.05170101 Виробництво харчової продукції та 181 Харчові технології спеціалізація «Виробництво харчової продукції» денної форми навчання. 

     Сімдесят один випускник коледжу отримали дипломи про вищу освіту, 12 з них – дипломи з відзнакою.

     З словами привітання та найкращими побажаннями до випускників виступили  в.о. директора коледжу Світлана Іванівна Гребінська, кандидат економічних наук та завідувач технологічного відділення Наталія Миколаївна Назарчук.

IMG4821111

IMG4834222

     Наказ про закінчення коледжу та про присвоєння випускникам  відповідної  кваліфікації зачитала заступник директора з навчальної роботи Г.І.Найдук.

IMG4885444

     Кращі студенти нагороджені грамотами за активну участь в науковій, громадській,  культурно-масовій  роботі, за успіхи у спорті.

     До привітань долучились куратори випускних груп: Бондарчук К.П., Краснопера Т.В., Венгер О.П.

IMG4849333

     Слова подяки висловили старости випускних груп: Носкова Катерина, Томчук Тетяна, Гуменюк Олександр.

     Дякуємо випускникам, що ми разом пройшли цей шлях, а батькам дякуємо за підтримку своїх дітей, яку ми відчували.

     Дорогі випускники! Нехай завжди у цім нелегкім світі для Вас палає вогонь доброти, зігріває любов та підтримка батьківських сердець, розуміння Вам від близьких і друзів та стрімкого професійного зростання!