«Моделювання діяльності кафе-кондитерська «Фредерік Шопен»

     Сучасна професійна діяльність в ресторанному бізнесі вимагає від тих, хто навчається, не тільки розуміння, запам’ятовування та відтворення отриманих знань, але найголовніше – вміти ними оперувати, ефективно застосовувати у професійній діяльності й творчо розвивати.

     Робота зі здобувачами вищої освіти вимагає поєднання знань, які вони отримують у вищих навчальних закладах з різних дисциплін та практичною сферою майбутньої діяльності. Цьому сприяють такі форми організації навчання у вищій школі, як інтегровані заняття.

    11 грудня 2018 року  на технологічному  відділенні  було проведено  інтегроване комплексне  заняття зі спеціальності  на тему: «Моделювання діяльності кафе-кондитерська «Фредерік Шопен».

     В  процесі  моделювання  діяльності кафе-кондитерської були  задіяні студенти 4 курсу  груп ТХ-112,ТХ-113, ТХ-114 під керівництвом викладачів Найдук Г.І.(дисципліна «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»), Гуменюк С.В.(дисципліна «Економіка підприємств різних типів»), Низенко Г.В.(«Основи підприємницької  та управлінської діяльності»), Франків Н.І.(дисципліна «Кулінарний дизайн»), Бондарчук К.П.(дисципліна «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»), Бойчук О.Л.(дисципліна «Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських борошняних  виробів)»).

     На інтегрованому занятті    студенти  розраховували кількість споживачів, складали виробничу програму кафе-кондитерської, підбирали устаткування,  визначали стратегію новоствореного підприємства,  розробляли заходи   по забезпеченню конкурентоспроможності  продукції закладу, розробляли заходи для формування команди працівників, розраховували ціну  на кондитерські  вироби, готували торти в кухні-лабораторії,  вивчали особливості оформлення десертної продукції, презентували  меню бенкету-фуршету-десерт  та   демонстрували елементи обслуговування гостей.

11111

222222

333333