Майстер-клас по приготуванню ризотто

     27 листопада  2018 для студентів технологічного відділення студент ІІІ курсу Янов Павло провів майстер-клас  по приготуванню ризотто, відомої італійської страви з рису.

     Для приготування ризотто  використовується круглий, багатий крохмалем рис (найчастіше сорту арборіо). Рис попередньо обсмажують на оливковій олії або вершковому маслі, доливають бульйон і  тушкують при постійному помішуванні. Після додають бажаний наповнювач — м'ясо, морепродукти, гриби, овочі або фрукти. У майже готову страву додають суміш збитого вершкового масла з тертим пармезаном або пекоріно. Існує безліч варіантів ризотто і страва не має точного складу компонентів і співвідношення продуктів.  

467546183261934279724227261272594827968512n

46798813326193014639130129872294838272000n