«Проблеми управління персоналом»

     25 жовтня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів  в  нашому коледжі відбувся  семінар  на тему «Проблеми управління персоналом». В семінарі взяли участь студенти і викладачі ХТЕК, Вінницького  торговельно-економічного коледжу, Вінницького торговельно-економічного інституту.

     Привітала усіх  Голова  Подільської гільдії кулінарів - Трішкіна Ніна Іванівна. На семінарі виступили:

Локай Галина Адамівна,  рестораторка з міста Камянця-Подільського, яка  розповіла історію своєї кар’єри в  ресторанному  бізнесі,  проблемами, які вона вирішувала на цьому  шляху та вимоги, які вона ставить  до персоналу при прийняті на роботу;

     Междугородний Олександр Матвійович, шеф-кухар мережі ресторанів «Мрія» з інформацією про шляхи підвищення кваліфікації кухарів, способи формування командного духу;

     Матвієнко Людмила Анатолівна, викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, поділилась власним досвідом ведення бізнесу в ресторанній галузі та ін.

     Представники ресторанного бізнесу та навчальних закладів проаналізували стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують його розвиток.

     Учасники  семінару дійшли єдиної думки про те, що найціннішим ресурсом будь-якої організації є команда однодумців.

img20181025130513

img20181025132455