Інформаційна п’ятихвилинка до визволення України від нацизму

Інформаційна п’ятихвилинка до визволення України від нацизму

 

     Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх. Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя.

     З метою закріпити й увіковічити історичну пам’ять написано і пишуться маса книг, документальна і художня література. Відзнято безліч відеоматеріалу. Все це доступно, лише з кожним новим роком все менше залишається справжніх свідків тих давніх подій, які назавжди змінили світ.

     У нашому календарі є немало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. Кожне наше місто чи містечко, регіон мають пам’ять про цю страшну війну. День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28 жовтня.

     Це відобразилося в Указі Президента незалежної України № 836 від 20 жовтня 2009 р.

     Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

     З Днем визволення України!

image001

     Студенти групи КДР-13 під час інформаційної п’ятихвилинки до Дня визволення України від нацизму.