Курси підвищення кваліфікації викладачів

Курси підвищення кваліфікації викладачів

     З метою підвищення кваліфікації викладачів на початку навчального року до коледжу було запрошено лектора з факультету підвищення кваліфікації педагогічних працівників Полтавського університету споживчої кооперації України. 24 вересня лектор Юрка І.В. розпочав авторські курси за спеціальністю «Професійне навчання». 27 викладачів коледжу підвищили свою кваліфікацію на курсах за програмою «Сучасні інтерактивні методи навчання».

 IMG423611

     Підвищенню кваліфікації викладачів в коледжу приділяється велика увага. За результатами авторських курсів викладачі коледжу набули вмінь та навичок з питань застосування ситуаційних ділових ігор «Конвектор», «Аналіз наслідків управлінських рішень», «Стратегія Несс», діалогових ділових іграх «Вибір напрямків діяльності ВР», «Зіпсований телефон», інноваційних ділових ігор «Міст», «Мозаїка», стратегічних ділових ігор «Угода», «Тендер-біржа-тендер», ділових ігор «Кон’юнктурна нарада», «Мафія».

     Також 10 жовтня був проведений чемпіонат  бізнес-симуляції «Роздрібна торгівля» версія «Міні» для студентів фінансового відділення .

image001