Приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів.

"Учень – це не посудина,
яку потрібно наповнювати,
а факел, який треба запалити"
К. Ушинськи
й

Підсумкове заняття з навчальної практики на тему: Приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів.

     Минає уже перший місяць навчання, а студенти групи ТХ-115 уже встигли проявити себе, як креативні, відповідальні та майбутні професіонали своєї спеціальності. Так, під керівництвом майстра виробничого навчання Янюк О.В. відбулося підсумкове заняття на підприємстві КГХ ДП їдальні «Новатор». Студенти продемонстрували свої вміння по приготуванню таких страв: яловичина тушкована у сметані, лангет, гуляш, битки «Хмельницькі», голубці з м’ясом та ін.

     Варто відмітити, що усі студенти добросовісно підготувалися та проявили високі знання та вміння під час приготування.

image004

image007

image010