Міжнародний день студентського спорту

     Щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту у 2016 році.

     Цей день підтверджує важливість спорту як складової навчального процесу у вищих навчальних закладах та його роль у розвитку фізичного і спортивного виховання молоді.

     Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України запропонували усім вищим навчальним закладам України долучитися до цієї ініціативи. У зв’язку з цим викладачами фізичного виховання складено Програму святкування Міжнародного дня студентського спорту у нашому коледжі.

     Цей день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку. Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров’я і довголіття.

     До святкування Міжнародного дня студентського спорту студентство нашого навчального закладу долучилося через такі заходи:

  • проведено змагання з шахів серед студентів ІІ курсу, участь у яких прийняло 10 студентів. Переможцями стали Матанчук Катерина, студентка групи БО-34 і Лебідь Дем’ян, студент групи ОМ-21;
  • відбулася святкова лінійка під керівництвом заступника директора з виховної роботи Гребінської С.І. та керівника фізичного виховання Яцика В.В.;
  • організовано флешмоб у вигляді олімпійських колів, ознайомлено студентів з основними положеннями Кодексу честі олімпійця;
  • відбулося віджимання хлопців від підлоги;
  • дівчата продемонстрували вміння стрибків на скакалці;
  • організовано підтягування на перекладині серед студентів ІІІ курсу.

             Для мешканців гуртожитку проведено зарядку на свіжому повітрі і оздоровчі вправи в кімнаті здоров’я.

IMG4139111

IMG414222222

IMG3133333

IMG416244444

IMG41515555

IMG41736666

 image001