«Тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу»

     16  травня 2018 року студенти технологічного відділення    взяли участь в І регіональній науково-практичній конференції «Тенденції та перспективи розвитку  готельно-ресторанного бізнесу», яка була організована в Тернопільському  коледжі харчових технологій і торгівлі.  Наші майбутні технологи  мали змогу представити результати наукової роботи  за напрямком: сучасні тенденції та перспективи  розвитку ресторанного бізнесу.

     Участь в роботі конференції взяли студент групи ТХ-117 Форня Денис та викладачі Бойчук О.Л. та Низенко Г.В.

     До збірника матеріалів конференції увійшли доповіді:

     «Використання технології Sous Vide, як ефективний засіб формування меню закладу ресторанного господарства», Форня Д., група ТХ-117,  наук.керівник, викладач  Надворна Н. Е.

     «Таблиця розширення замовлення – інструмент додаткових продажів»,   Гурський Павло, група ТХ-116, наук.керівник викладач  Франків Н.І.

     «Роль кольору в оформленні страв», Гальміз Катерина, студентка групи ТХ-116, наук.керівник,викладач  Низенко Г.В.

Дякуємо колегам з дружнього коледжу  за гостинність, а нашим студентам бажаємо подальших наукових успіхів!

IMG2018051613521116