«Тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу»
16 травня 2018 року студенти технологічного відділення взяли участь в І регіональній науково-практичній конференції «Тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу», яка була організована в Тернопільському коледжі харчових технологій і торгівлі. Наші майбутні технологи мали змогу представити результати наукової роботи за напрямком: сучасні тенденції та перспективи розвитку ресторанного бізнесу.
Участь в роботі конференції взяли студент групи ТХ-117 Форня Денис та викладачі Бойчук О.Л. та Низенко Г.В.
До збірника матеріалів конференції увійшли доповіді:
«Використання технології Sous Vide, як ефективний засіб формування меню закладу ресторанного господарства», Форня Д., група ТХ-117, наук.керівник, викладач Надворна Н. Е.
«Таблиця розширення замовлення – інструмент додаткових продажів», Гурський Павло, група ТХ-116, наук.керівник викладач Франків Н.І.
«Роль кольору в оформленні страв», Гальміз Катерина, студентка групи ТХ-116, наук.керівник,викладач Низенко Г.В.
Дякуємо колегам з дружнього коледжу за гостинність, а нашим студентам бажаємо подальших наукових успіхів!