Бінарне лекційно-лабораторне заняття

      27 квітня 2018року викладачами Назарчук Н.М. та Масло Л.М. проведено бінарне лекційно-лабораторне  заняття з дисциплін: «Органічна хімія» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» з тем: «Вуглеводи» і «Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів» для студентів групи ТХ-116. На  лекції з теми: «Вуглеводи» студенти ознайомились з хімічними властивостями органічних сполук  вуглеводів, а на лабораторному занятті з теми: «Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів» студенти готували страви з додаванням харчових добавок: пшеничних, житніх висівок, зародків пшениці, гречаного борошна, спіруліни.

IMG3087270418

IMG3089270418

IMG3095270418

IMG3102270418