Конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля»

     29 березня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів  в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ   пройшов професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля».

     У конкурсі взяли участь представники Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Вінницького торговельно-економічному коледжу КНТЕУ, ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», Деражнянського центру професійної освіти, ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей», Грицівського вищого професійного училища №38, ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

    Учасники конкурсу змагались у двох номінаціях: «Теплий салат»  та «Страва з риби з гарніром»

     Конкурсантів оцінювало компетентне журі в складі: Потової Олени – шеф-кухаря ресторану «Амур», Междугорного Олександра - шеф-кухаря мережі ресторанів«Мрія», Огородніка Олександра – шеф-кухаря ресторану «Dioscuri». Члени журі відмітили високий рівень професійної підготовки конкурсантів.

IMG5603

IMG2761

 Переможці професійного конкурсу «Кращий кухар-юніор Поділля»

в номінації «Страва з риби»:

І місце – Турта Богдан, Крук Максим, учні ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»; Гуменюк Олександр, студент ХТЕК КНТЕУ;

ІІ місце – Коваленко Сергій, студент Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ; Целюх Василь, учень ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей»; Щербій Тетяна, студентка Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ;

ІІІ місце – Мацюк Юрій, учень Грицівського вищого професійного училища № 38; Косирєв Нікіта, студент ХТЕК КНТЕУ; Харий Руслан, студент ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»; Дутко Ольга, учениця ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».

в номінації «Теплий салат»:

І місце – Петрук Тетяна, учениця Грицівського вищого професійного училища № 38; Недонос Юліана, студентка Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ; Гетьман Мар’яна, студентка ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»;

ІІ місце – Паращук Наталія, учениця ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»; Марчук Юлія, студентка Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ; Гаврилюк Дмитро, студент ХТЕК КНТЕУ; Яворська Ольга, учениця Деражнянського центру професійної освіти;

ІІІ місце – Феєр Діана, учениця ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей»; Мищишина Елла, учениця ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».